Skip to content

Life coaching

Life Coaching

Life Coaching gaat over het realiseren van de doelen die in lijn ligt met jouw hartsverlangen en het realiseren van jouw droomleven. Tijdens dit traject zorgen we er samen voor dat jij al jouw doelen behaalt zodat je kunt genieten van een leven vol vrijheid, passie, succes, vreugde en plezier. Dit doen we door jouw doelen helder in kaart te brengen, een actieplan te maken en door alle noodzakelijke vaardigheden aan te leren en/of te versterken.

Vanuit mijn visie is het zo dat alle verlangens die vanuit het hart voortkomen voor 100% gerealiseerd kunnen worden omdat anders het verlangen simpelweg niet zou bestaan. Jij beschikt over alle noodzakelijke hulpbronnen om de gewenste uitkomsten te behalen en ik sta je met volle aandacht bij om deze hulpbronnen te verkennen, versterken en in te zetten. Dit doe ik door gebruik te maken van verschillende NLP oefeningen, hypnose, de wet van aantrekkingskracht en persoonlijke ervaring op het gebied van doelrealisatie en zelfontwikkeling.

Bewustzijncoach

We starten het traject met een intake wat ik ook wel doelverkenning noem. De intake die ik doe wordt beschouwd als een krachtige interventie omdat het bijstaat in het verruimen van jouw zelfinzicht en het scherp stellen van jouw doelen. We checken samen of jouw doelen voldoen aan jouw kernwaarden zodat je van nature gemotiveerd bent om je ten volste in te zetten tijdens het traject. Vervolgens brengen we je valkuilen, hindernissen en eventuele sabotage patronen in kaart zodat je hier bovenuit kan stijgen. Nadat alles duidelijk is geworden stappen we alvast in jouw droomleven zodat jouw onderbewustzijn weet wat eraan zal komen en je RAS (reticulair activatie systeem) wordt geactiveerd. Op deze manier gaat jouw brein op onbewust niveau voor jou aan de slag om kansen te zien zodat jij bewust kan kiezen hierop effectief te handelen.

Afhankelijk van het verloop van de intake wordt voor jouw een traject op maat gemaakt. Tijdens dit traject gaan we aan de slag met het overwinnen van je valkuilen en sabotage patronen, het versterken van de noodzakelijke hulpbronnen en vaardigheden, het verruimen van jouw zelfinzicht en bewustzijn, het reflecteren op je handelen en de innerlijke wereld dat hieraan ten grondslag ligt én met het loslaten van beperkende overtuigingen  die je in de weg zitten.

Ik zal je tijdens het gehele traject krachtig motiveren en bijstaan alles te realiseren dat jij ten diepste wenst. Ik ben empathisch waar nodig en ik ben confronterend waar nodig. Als jij er voor de volle 100% voor wilt gaan zal ik alles in mijn macht gebruiken om te zorgen dat jij jouw doelen
gegarandeerd behaalt.

Wil jij meer vrijheid, succes, liefde, geluk, plezier, of vreugde? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.  

“Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve”

Contact

“Step into the fire of self-discovery. This fire will not burn you, it will only burn what you are not.”