Skip to content

Coach Zeeland

Merk jij dat het tijd is voor verandering en komt dit omdat je het gevoel hebt dat je iets mist in je leven? Komt dit doordat je te maken hebt gehad met een emotioneel trauma, vervelende levensomstandigheden, verlies of een gebrek aan zingeving? Dan kan het wellicht een idee zijn om hier een coach in Zeeland voor in te schakelen. Het kan namelijk anders, wat de reden ook is. Echter kan het lastig zijn om hier verandering in te brengen en juist daarmee kan ik je helpen.

Als coach in Zeeland ga ik samen met jou aan de slag

Kies je ervoor om mij als coach in Zeeland in te schakelen? Dan ga ik vol passie en goede moed moet voor jou aan de slag. We doen het samen en we gaan dan ook samen op zoek naar de juiste oplossingen. Hierbij kan je denken aan het ontwikkelen van noodzakelijke vaardigheden, maar ook aan het loslaten van emoties die je in de weg zitten. Verder werken we aan je zelfbeeld en vergroten we je zelfinzicht. Dit alles zal ervoor moeten zorgen dat niks jou meer in de weg zit om te genieten van het leven. Het leven kan ontzettend mooi zijn en ook jij verdient het om te genieten van het leven.

Coach Zeeland
Coach Zeeland

Neem contact op

Samenwerken met het onderbewustzijn

Wil jij de benodigde veranderingen realiseren? Dan sta ik als coach in Zeeland voor je klaar. Ik leer je samenwerken met je innerlijk weten en je onderbewustzijn. Hierbij ga ik er vanuit dat jij alle hulpmiddelen, vaardigheden, kennis en mogelijkheden al bij je draagt. Ik help je alleen om je hier bewust van te worden. Je hebt namelijk veel meer kracht en vermogen dan je nu waarschijnlijk denkt. Ik zal je als coach in Zeeland motiveren om de stappen in de juiste richting te zetten en om te veranderen.

Ontdekken wat je wil in het leven, met behulp van mij als coach in Zeeland

Heb jij geen idee wat je wil in het leven en ben jij het contact met je innerlijke kompas verloren? Ook dan ben ik als coach in Zeeland de ideale optie voor jou. Hierbij is het traject er in de eerste fase vooral op gericht om jou opnieuw contact te laten maken met je innerlijk weten, maar ook met je persoonlijke drijfveren en je werkelijke zelf. Samen gaan we aan de slag met het ontdekken van wie je werkelijk bent en wat je echt wil in het leven. Vervolgens ga ik er als coach in Middelburg zijnde alles samen met jou aan doen om deze doelen te verwezenlijken.