Skip to content

Even voorstellen

 

Mijn naam is Brandon Spaeter en ik ben sinds 2016 actief aan de slag gegaan met mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn zoektocht naar een leven van geluk. Verblind door emotie en geleidt door diepgaande passie begon ik aan mijn reis en heb ik gevochten om tot een punt te komen van welzijn en verbondenheid met mezelf en mijn omgeving. Het was een lange rit maar dit was het vooral omdat ik het mezelf zo moeilijk maakte. Nadat ik na al het vechten begon te beseffen dat dit niet de sleutel was tot “genezing” of “heling” ben ik de verzachting in gedoken en leerde ik mezelf emotioneel te begeleiden. Dit laatste was voor mij de game changer ; het besef dat ik het mezelf zo moeilijk maakte en dat alleen ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk en welzijn. Het harde werken heeft echter wel zijn vruchten verworven.

 

Ik verdiepte mij in vele theorieën, technieken en methodieken, las talloze boeken, deed meerdere cursussen en schreef oneindig veel reflecties. Het resultaat ; een mooi pakket aan vaardigheden die ik nu kan delen met de wereld. Gedurende deze reis was ik tevens werkzaam in de jeugdzorg en binnen de Geestelijke gezondheidszorg en werd ik me ervan bewust dat de huidige hulp veel te weinig doeltreffend is als het gaat werkelijke verbetering. Deze samenloop van omstandigheden heeft een groot verlangen in mijn hart doen groeien ; het coachen en begeleiden van mensen die opzoek zijn naar meer geluk en welzijn. Dit is de manier waarop ik mijn steentje bijdraag aan de wereld. Als een ripple effect in de zee help ik niet alleen jou maar tevens iedereen die met jou in contact komt. Laten we samen werken aan jouw geluk en daarmee aan het geluk van de wereld.